Egy autóhoz mindig rengeteg kiegészítő kapható, némelyik fölösleges kacat, viszont vannak amelyek tényleg hasznos részeivé válhatnak az autónknak. Ilyen a Meriva A hátsó ülés könyöklő is, ezt mutatjuk itt be ebben a cikkben.

 Amikor az ember fia vesz egy autót, elkezd kiegészítőket keresgélni és vásárolgatni hozzá. Van amelyik csak egy kacat és a végén akár még kukában is landol, viszont  van amelyik pedig nagy örömöt tud okozni a vásárlás után és még hasznos is lehet. Ilyen ez a könyöklő is. Persze azok akik 5 személlyel használják általában az autót azoknak ez nem opció, de akik nagyrészt 4 személlyel utaznak, vagy max két gyerek ül hátul, azoknak nagy örömöt tud okozni.

A kisfiam amikor beültünk először az autóba, egyből feltette a kérdését "Apa! kapunk mi is olyan támaszt ami neked van?" Nem akartam meggondolatlanul válaszolni, így felcsaptam a guglit és már válaszoltam is neki, "Hát persze kisfiam!"
Megrendeltem és pár napra meg is jött.


Először kissé féltem tőle, hogy túl sok helyet fog elvenni az utastérben, és talán vacakolni kell vele ha ki akarom venni, félre kell tenni, a helyet foglalja ecetere ecetere.

Nem így lett, az utastérben tényleg csak a középső ülést veszíti el az ember, de a két szélső ülés 100%-ban minden funkciójával használható marad. Mert a Fritcz nem hülye, Fritcz tervez. Praktikus és használható, és könnyen beszerelhető, még egy kevésbé hozzáértő számára is.


Ami pedig hab a tortán! Ha szükség lenne a középső ülésre, hozzá sem kell nyúlni, csak vissza hajtani az ülést és kész is, a csomagtartóban pedig egyáltalán nem zavaró és még nem is akadályoz semmit, még helyet is elenyésző módon foglal csak el.


De hogy is működik? Itt egy kis videó amiben ezt bemutatjuk.


Egyszerű és nagyszerű, az Én osztályzatom ÖTÖS!